Första advent

Idag är det första advent. Herregud vad tiden har flygit iväg denna hösten, jag tror det beror på att jag har haft en riktigt rolig första termin av trean. Jag känner dock inte riktigt julstämningen än. Mamma och Benny har ju varit i Tyskland sen i torsdags så vi har inget julpynt och inget julbak än. Jag hoppas det blir lite bättring på det ikväll när de kommer hem. Det finns inget som är så mysigt som att lyssna på de första julsångerna för året.

What if

och ibland tar saker slut innan de ens har börjat
och även om det egentligen inte krossar mitt hjärta
så undrar jag ändå hur det skulle ha varit
och hur det faktiskt kunde ha blivit


Nummer 15

Igårkväll blev det utgång. Det var lite förfest hemma hos mig, vilket var riktigt trevligt! Sen drog vi för en gångs skull ut till Lund, brukar alltid bli Malmö annars. På Nummer 15 träffade man hur mycket trevligt folk som helst så det blev en riktigt lyckad kväll trots att musiken inte var toppen och det blev en del drama när vi skulle hem...


Jag var riktigt pepp igår!

Idag är jag lagom sliten. Även om jag aldrig blir riktigt bakis (vet inte varför?) så känner jag mig ändå extremt trött. Jag ska nog gå och lägga mig i ett bad nu och försöka bli människa igen.

Listen up, boys!

Medan jag sitter här och äter lite plättar med socker som blev kvar sen igår så tänker på jag på samtalet som jag, Emelie och Amanda hade när vi fikade i måndags. Killar verkar alltid utgå från att tjejer vill ha förhållanden. Det är nästan så att de tar det som en personlig förolämpningen om en tjej uttrycker en önskan om att vara singel. Något som definitivt verkar vara svårt för dem att förstå är att vi kan vilja dejta, träffas och ha kul tillsammans utan att det behöver leda till något super-duper-extrem-seriöst. Bara för att vi kysser er eller frågar om vi ska hitta på något någon dag så betyder det inte att vi planerar bröllopet, grabbar.

Jag tänker såhär: Jag letar inte efter pojkvänsmaterial men träffar jag någon som det klickar med och det känns kanon och hela paketet - självklart skulle jag inte vilja missa det då. Jag hoppas bara att de killar jag träffar nu och i framtiden inser att vi inte måste göra upp en hel jävla regelbok som om vi spelade något slags avancerat pokerspel. Varför inte bara ha kul på vägen och se vad som händer?

Plus och minus

+ Jag har kommit ikapp med alla skolarbeten.
+ Jag har varit svinduktig och ringt en katolsk präst så att jag kan börja på mitt arbete i religion.
+ Jag var precis och lämnade tillbaka böcker på biblitoket och bad dem beställa hem en bok till mitt psykologiarbete.
+ Jag tror att jag kommer orka städa mitt rum ikväll.
+ Ikväll ska jag äntligen göra fotbadet jag har tjatat om i en vecka typ.

- Vad fan är folks problem med att höra av sig?!
- Vad fan är folks problem med att svara på sms och missade samtal?!
- Jag ser fram emot imorgon men känner på mig att allt kommer gå knas.
- Jag förstår inte hur jag ska hinna med alla arbeten innan jul, kan någon ge mig ett dygn med fler än 24 timmar, tack?

Un día para estudios

Skolan är lite knäpp just nu. Vi har ju avslutiningsarbeten, eller uppdrag som det heter på Kunskapsgymnasiet, i flera kurser och behöver alltså inte komma på dessa lektionerna. Just nu har jag bara schemalagda lektioner på måndagar och torsdagar. Det är skönt att kunna sova ut men det gäller att ta tag i arbetet själv och hålla sig diciplinerad, något som inte är det lättaste...

Idag var jag i alla fall duktig och åkte in till skolan så att jag var där vid tio. Jag pratade med min filosofilärare om mitt uppdrag och fick material att arbeta med. Efter det gjorde jag mitt franskprov som jag tror gick riktigt bra. Sedan satte jag och Charlie igång och gjorde den sista läxan vi har i filosofi eftersom jag som sagt ska börja med uppdraget. Jag kan ju bara säga att roligare uppgifter har vi ju haft...


Vid ett var det dags för oss att gå till SACO-mässan som hölls i Malmömässan som ligger precis vid vår skola. Gick runt i en dryg timme och samlade ihop kataloger om olika utlandsstudier. Jag är verkligen sugen på att plugga utomlands. Jag vill lära mig spanskan som jag har slitit som ett djur med i så många år. Det vore så himla kul att åka och bo i Spanien i ett halvår, men jag är ju en liten fegis så vi får väl se hur det blir.

Imorgon måste jag lämna in en hel del i både litterär gestaltning och svenska b så kvällen blir inte alltför rolig tyvärr. Det är verkligen trist när uppgifter och arbeten hopar sig får då får jag ingen lust till något av det överhuvudtaget. Jag ska gå ner och se om det finns något att mumsa på och sedan i alla fall försöka skriva klart min novell. Lite lättare blir det allt med en varm kopp te och min underbara oversize-tröja från Monki.

T i s d a g

Hela den här dagen har spenderats osminkad i mjukisbyxor och stor t-shirt. Riktigt seg dag alltså! Jag har i alla fall varit duktig och pluggat till mitt franskprov nu ikväll så det ska nog gå okej imorgon i alla fall. Innan idag var Emelie här en stund, det är så mysigt att få lite alone time med min fina. Jag älskar verkligen våra samtal, de är så fulla med interna skämt och galenskap så att jag alltid blir på så himla bra humör!

Ikväll kom Niklas förbi en stund. Nog vet man att man har lyckats komma till ett hälsosamt vännerförhållande när man kan träffas i mjukiskläder och inte ens tänker tanken på att klä upp sig för att visa honom vad han missar?

Det kallas självkänsla

Det känns inte jättestabilt att jag sitter klockan tolv på natten och gör upp mitt pluggschema för denna veckan. Jag har ingen direkt sug för skolan alls just nu. Det känns extremt jobbigt att ta tag i de arbeten som ska göras och jag har ingen inspiration överhuvudtaget. Jag ska dock verkligen försöka tvinga mig själv att få en del gjort denna veckan så att jag inte behöver stressa precis innan jul. Vill absolut inte hamna där igen med stressen och ångesten. Allt jag kände under hela våren får absolut inte komma tillbaka. Jag känner mig ändå ganska lugn för jag vet att jag är en helt annan person idag än jag var då. Jag har lärt mig att uppskatta mig själv för så mycket annat än vad jag presterar i skolan. Jag har insett att jag har så många andra kvalitéer att vara stolt över än de betyg jag kan pressa mig själv till att få. Jag känner inte längre att min värld rasar om jag inte får högsta betyg. Det är en sån extrem frihet att känna att jag känner mig så nöjd och lycklig med mig själv och min värld att jag vet att även om det kommer en motgång så kommer jag inte att gå under.

No drama


det finns ingen anledning att göra det komplicerat
varför inte bara ha kul,
göra det som känns rätt
och njuta av varje sekund?


Stockholm, del 3

Igår åkte jag och Saba ut till Karlaplan vid åttatiden för att umgås och förfesta hemma hos Erik och Alexander. Vi blev alla ganska sega av att sitta och titta på Idol och ingen var speciellt pepp på utgång överhuvudtagen. Vi tog oss i alla fall i kragen och drog ut till Blue Moon Bar vid tolv. Erik och Alexanders kompis jobbade vid kassan så vi gick gratis. Jag var ganska skeptisk innan eftersom åldersgränsen var 27 år (!) men god damn it vad roligt vi hade! Härliga lokaler, underbar musik och vår sega stämning byttes snart bort mot pepp, pepp, pepp!

Vi kom hem vid halv fyra-tiden och lyckades få några timmars sömn innan jag och Saba var tvungna att gå upp och åka hem. Nu har vi duschat, fixat oss, fikat med min farmor och hyrt film. Ikväll blir det en lugn kväll som börjar med en mysig middag i Gamla stan med hela min familj (mamma och Benny är ju också i Stockholm i helgen).

Imorgon går tåget vid 13.20 från centralen. Dessa dagarna har gått så fort, men ändå känns det som om vi har varit borta en evighet. Det har varit helt underbara dagar!


Vi fyra på Blue Moon Bar.

Stockholm, del 2

Nu har vi kommit hem från smygpremiären av Twilight. Jag kan ju bara tycka synd om de får killarna i publiken som hade blivit ditsläpade av sina flickvänner - deras självförtroende måste vara totalt söndertrampat vid det här laget. Edward var ju bara så in-i-helvete-obeskrivligt-guda-het!!! Har nog aldrig hört en biopublik ge ifrån sig så många "OHH" och "AAAHH" under en föreställning.

Innan bion hann vi i alla fall med några timmars shopping i Kistagallerian. Ännu mer underkläder inhandlades, det är det enda jag har köpt sedan vi kom hit! Undrar om det verkligen är helt friskt? Det är i alla fall riktigt roligt!


Jag och min underbara.


Nu blir det till att gå och lägga sig och ladda batterierna för imorgonkväll blir det utgång med Erik och hans rumskompis Alexander. Innan dess hoppas jag dessutom att vi hinner med en brunch med mitt lilla engeriknippe till farmor.

Och nej, jag kan inte påstå att vi har börjat sakna Skåne än i alla fall...!

Stockholm, del 1


Jag och Saba på tåget igårkväll.


Tåget var självklart försenat igårkväll och vi var inte framme på centralen förän vid halv tio. När vi kom hem till lägenheten blev det youghurt och mackor innan vi somnade ganska direkt. Nu sitter vi helt utslagna efter en lång dag på stan. Vi åkte in för att möta Jade vid tolvtiden och så åt vi på älskade L'Angolo på Birger Jarlsgatan. Det var underbart att träffa henne igen, det är så synd att vi hinner ses så sällan.



Jag och Jade på L'Angolo.


När vi hade sagt hejdå till Jade blev det shoppingtur för mig och Saba. Vi spenderade timmar på H&Ms underklädesavdelning. Lovely! Jag har nu officiellt påbörjat inköpen till min nya bhgarderob. Jag måste säga att den ser ut att bli intressant! Jag köpte en jättesöt rosa/svart bh med två par olika matchande trosor till. Det är ju min nya regel sen jag fick mina nya boobies - alltid matchande underkläder!

Det blev lite stressigt eftersom vi skulle möta upp Frida och Amanda vid fem. Jag är så himla glad att jag lärde känna de små Stockholmstöserna i våras för det är alltid lika roligt och mysigt att träffa dem. Tack vare Frida har jag nu dessutom ett nytt favoritfik på Söder.

Imorgon ska vi till Kistagallerian och förhoppningsvis fortsätta vår lyckade shoppingtur. Sedan klockan nio inträffar det vi väntat  på - smygpremiären av Twilight! Total jävla lycka!!

Nu blir det mys framför tvn med min fina bästa vän.


Jag & Saba i omklädningsrummet.
(yeah, we look good naked)

Stockholm, here we come

Nu ska jag alldeles strax bege mig till skolan. Jag känner att denna dagen kommer vara väldigt dryg eftersom jag längtar så himla mycket till att skolan tar slut. Då ska jag möta upp Saba och sen bär det av till huvudstaden. Allting är packat nu, iPoden laddad och humöret på topp! Det ska bli lovely att komma bort några dagar med min bästa och bara ha kul!


Jag och Saba i somras.

Bubbly

Du gör så att jag känner mig alldeles bubblig inombords.

M å n d a g

Godmorgon! Nu sitter jag i skolan och har precis haft min fransklektion så nu väntar håltimme fram till halv ett när jag har engelska. Mina måndagar är verkligen språkdagar. Efter skolan ska jag träffa Emelie för en fika, måste ju hinna snacka av oss lite eftersom vi inte kommer ses på hela veckan. Imorgon åker ju jag och Saba till Stockholm! Jag hoppas och tror att vi kommer få några riktigt underbara dagar. Jag har försökt vara duktig och inte handla något den senaste tiden för att kunna shoppa så mycket som möjligt i vår kära huvudstad. Dessutom har jag en känsla av att det kommer bli en hel del fikor att lägga pengar på.

Nej, nu ska jag vara duktig och försöka plugga lite!

Så kom och ge mig ett leende

Någonstans har jag börjat inse att det är såhär det känns, såhär det känns att vara lycklig. Det är så lätt att låta tiden springa förbi och de enda gångerna vi stannar upp är när vi har något att klaga eller vara ledsna över. Den tiden som vi faktiskt mår riktigt bra och känner oss nöjda tar vi inte vara på. Istället är det den tiden som beskrivs när vi säger "att den här veckan/hösten/året har gått så himla fort". Det går ju fort när man har roligt. De senaste veckorna i mitt liv har i alla fall varit en tid där jag har känt mig så extremt tillfreds med mig själv och allting runt omkring mig. Jag känner att jag gör varje stund speciell och jag har så många människor i mitt liv som får mig att må bra. Jag vill inte glömma den här känslan när det kommer svårare tider igen, för det är klart att de kommer nångång. Min nya filosofi är i alla fall att älta och hänga upp sig lika mycket på allt bra här i livet som jag gör med det dåliga. På så sätt kommer jag alltid komma ihåg alla happy moments och aldrig känna att mina jobbiga tider tar upp mer av min tid än all den tid jag spenderar med ett leende på läpparna.

Fanny 18 år



Det blev en riktigt lyckad kväll igår! Måns hade någon ny variant på ölspelet som resulterade i alldeles för många klunkar av kaluhadrinken som Philip blandade till mig. Vid strax efter tio tog jag och Saba bussen till Staffanstorp och hennes kära pappsi körde oss ut till Fanny. Jag har nog aldrig varit med om så många människor i en grislada. Kul hade vi i alla fall! Det var jättemycket folk som jag inte hade träffat på evigheter, musiken var en riktigt rolig blandning och så hade jag min bästa Saba där - det kunde ju inte gå fel!

Idag vaknade jag vid ett och jag och mamma åkte in en sväng till stan. Nu har jag kommit hem och ska försöka vara duktig och ta tag i lite plugg, jag känner att det har blivit sjukt lidande denna helgen.

Get out

Nu ger jag mig iväg. Första stoppet för kvällen blir förfest hos Måns innan vi drar ut på landet. Ikväll ska jag ha roligt. Det gäller att ha rätt attityd när stämningen dras ner. Fick precis en liten uppmuntran i form att ett gulligt sms från Saba.

ATT JAG ALLTID SKA STRESSA FÖR DIN SKULL <3

Det är bara för att jag har en förmåga att få oss att hinna med så många fler roliga saker. Hon kommer tacka mig när hon sitter på ålderdomshemmet och kan tänka tillbaka på sina vilda ungdomsår.

Buddha




Igår hände det mycket grejer! Först var jag på återbesök på sjukhuset på morgonen. De kollade så att allt såg bra ut och att det inte hade blivit någon infektion och så bytte de tejpen. Ärren är nämligen tejpade och ska vara det i cirka två månader för att det ska läka så snyggt som möjligt.

Efter läkarbesöket åkte jag hem och var jätteflitig och fick en hel del pluggat. Jag har ett strikt pluggschema fram till tisdag då jag och Saba åker till Stockholm. Vill inte ha en massa ångest över skolarbetet när vi är där. Vi ska ha så himla roligt så vi har absolut inte tid att tänka på läxor och prov!

På kvällen blev det mys med Erika. Vi kollade på Idol (vi är lite besatta av Kevin) och Hairspray (visste ni att det finns en sing-along-version? Jag lovar att mina grannar vet det i alla fall). Halv elva på kvällen ringer lilla Meier och säger att jag måste följa med dem på utgång. Jag och Erika traskade alltså bort till henne och sen bar det av till Malmö. Efter många om och men så gick vi in på Buddha tillsammans med bland annat Emelie och Alexandra som också var på partajhumör. Det blev verkligen en underbar kväll, vi hade så himla roligt! Dock blev det lite problem för mig och Meier när vi skulle ta oss hem till Hjärup. Tillslut blev vi tvingade att ta taxi, som vi egentligen inte hade pengar till, eftersom vi blev förföljda av några extremt obehgaliga killar. Det var i alla fall en underbar taxichaffis som körde oss hem för så mycket vi kunde betala och väntade tills vi kommit innanför dörren innan han körde iväg. Så himla gullig!

Idag blir det lite plugg och sen hem till Saba för att göra oss iordning inför kvällen. Födelsedagsfest för Fanny ute i Kornheddinge. Det blir alltså riktigt på landet ikväll!

Jag strejkar


Nej, idag är en jobbig dag. Jag vet att man ska tänka positivt och hela den biten men nej. Idag är jag trött, irriterad, ofräsch, stressad och dessutom känner jag en extremt obekväm smärta under mina bröst. Jag tror jag vill hitta på alldeles för mycket saker som inte är bra för min läkningsprocess, typ gå i skolan. Hm... Ganska intressant ursäkt egentligen; tyvärr, jag kan inte komma till skolan idag för mina bröst säger bestämt nej.

Det är för första gången under hela trean ganska mycket i skolan nu. Eller det är kanske inte så mycket egentligen, men nu gäller det att sätta sig ner och strukturera upp arbetet för jag har avslutningsarbeten i minst fem kurser nu som ska vara färdiga nnan jul. Puh! Ikväll ska jag alltså vara duktig och sitta och bestämma när jag ska göra vad för vi har ju fortfarande lika tyngande läxor i de andra ämnena samtidigt.

Nej, nu ska jag sluta gnälla och gå och göra mig lite goda mackor eller något annat smaskigt. Här behöver tröstätas!

Jag orkar inte riktigt

Usch jag orkar verkligen inte. Jag har liksom ingen lust med något. Orkar inte plugga, vill inte gå till skolan, känner inte för att hitta på något... Jag hatar när jag kommer in i sådana perioder, det är så mycket roligare att vara pigg och glad och hinna med en massa saker. Ikväll blir det i alla fall bara ett långt, varmt bad.

T i s d a g

Idag var jag duktig och gick till skolan. Jag gjorde mig iordning och var precis som alla andra i skolan till filosofin som började halv elva, dock blev vi plågsamt medvetna om att lektionen var inställd! You've got to love it. När nästa lektion började vid halv ett så var de mesta av mina krafter uttömda redan så skoldagen blev väl sådär helt enkelt. Efter skolan så fikade jag med Hanan, Amanda och Frida på centralen så det gjorde att dagen hamnade på plus!

Ikväll har jag belönat mig själv med pinsamt många avsnitt av The Hills, One Tree Hill och Gossip Girl. Så illa, men så himla mysigt att sitta i myskläder, helt osminkad, och bara kolla på serier och äta snabbmakaroner.

De senaste veckorna har varit ganska lugna med tanke på operationen men den här tiden har också fått mig att tänka ganska mycket. Det finns så himla mycket jag vill hinna göra! Resor jag vill göra med mina vänner, platser jag vill se, saker jag vill uppleva... Jag känner att det gäller att vara ung och dum medan man kan!

Hemma igen

Nu har jag varit hemma i snart ett dygn men jag orkar fortfarande inte göra speciellt mycket. Jag har svårt att röra mig och hela överkroppen känns om om den har blivit överkörd av en lastbil. Jag ser dock fram emot när den här tillfälliga smärtan har gått över för då kan jag se fram emot ett helt liv utan ont i ryggen och alla andra problem som mina bröst har medfört. För det är dem jag har opererat. Det är svårt att se resultatet än för hela överkroppen är fortfarande tejpad och lindad men jag tror att mitt beslut att förminska min bröst kan vara något av det bästa jag har gjort. Inget ont i ryggen eller axlarna, inte en massa problem så fort det ska handlas bikini eller underkläder och inte en massa uppfattningar som folk automatiskt får när man ser ut på ett visst sätt.

De närmaste dagarna blir det nog mycket titta på film och serier för min del, jag måste ju fördriva tiden med något. Jag hoppas att jag snart ska orka komma tillbaka till skolan också och orka träffa folk. But for now så är det jag och de desperata hemmafruarna.

Dagen innan...

Idag var det utvecklingssamtal i skolan. Det gick bara bra, inga kriser att ta hand om! Även om jag är 18 och inte behöver ha någon förälder med mig så fick mamma komma med ändå. Jag vet ju att hon vill veta vad som händer och det är rätt mysigt att ha någon med som säger att hon är stolt över en.

Hela eftermiddagen satt jag och slavade med min läxa i litterär gestaltning. Jag hade inte fått mailet som läraren hade skickat ut så jag visste inte att det var hur mycket som helst att göra. Dessutom byter vi lärare nu så allt är lite allmänt kaos med den kursen. Jag har i alla fall rent samvete efter mina timmar med Selma Lagerlöf och August Strindberg.

Ikväll var en riktigt bra kväll. Äntligen gjorde jag det som jag så länge har tänkt att jag ska göra - satte i hårförlängning. Världens gulligaste Sandra gjorde det till mig och det blev hur bra som helst och dessutom till ett pris som inte ruinerade plånboken totalt.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova för imorgon är det en stor dag. Klockan tio på förmiddagen blir jag inlagd på Malmö Allmänna Sjukhus plastikkirurgiska avdelning och där kommer jag vara till lördag eller söndag. Lite rädsla, en del smärta men förhoppningsvis ett resultat jag kan må bra över hela livet.

A busy day

Idag har det varit en fullt-upp-dag. Jag hade i alla fall sovmorgon till halv ett men det kändes himla konstigt att vara tillbaka i skolan faktiskt. Efter några två lektioner och ett klassmöte åkte jag in till stan och mötte upp Emelie och Saba en liten stund och så åt jag med Emelie och några från hennes klass. Kvällen spenderades på jobbet, det var mitt sista pass idag! Jag har ju sagt upp mig för att jag känner att det dels ligger himla dåligt till jämfört med var jag bor och går i skolan plus att jag har jättesvårt när det blir nattider eftersom jag är så himla känslig med min sömn. Det förstör liksom hela skolveckan om jag jobbar ett fullt nattpass på helgen.

Nu ska jag gå och ta på mig myskläder och sedan se om det går nåt kul på tv. Imorgon har jag bara en halvtimmes utvecklingssamtal så morgondagen blir förhoppningsvis lugn. Behöver ju ladda upp lite inför torsdagen och helgen...

Att ta sig upp på plus

Min dag blev faktiskt riktigt bra även om den fick en ganska taskig start. Jag var extremt duktig och gjorde både min filosofi- och psykologiläxa innan Mimmi kom vid fyra. Vi åt kladdkaka till förrätt, soppa till middag, chailatte till efterrätt och mellan allt tuggande så hann vi med att vara riktigt girly och prata killar, sex, relationer och allt annat trams som tjejer behöver lägga tid på att sönderanalysera.
Du är min stjärna, sötnos.

Nu har jag precis rensat klart i hela mitt rum. Garderoben gå numera att stänga även när allt är nytvättat och jag har dessutom rensat bokhyllan, lådor, väskor, filmer, skivor och allt möjligt. Det enda som återstår är att göra klart med mina fotoalbum så det är vad jag ska pyssla med resten av kvällen.

Ibland blir man arg

Idag har vi buffertdag i skolan vilket innebär att man har chans att ta igen prov man har missat eller fått IG på tidigare under terminen.

Jag var sjuk för typ en månad sedan och missade ett diskussions seminarium i Engelska C så jag skulle vara i skolan klockan ett idag för att göra det. Jag sätter alltså duktigt klockan på elva och går upp, äter frukost, duschar och gör mig iordning. Får av en händelse lust att kolla min mail, och vilken jävla tur! Tydligen har min lärare blivit sjuk så det blev ingen prövning idag. Vi brukar alltid få ut sms när våra lärare är sjuka men de måste ha missat det idag.

Så nu är klockan halv ett och jag är redo för att hitta på något, vad ska jag göra?

Stay beautiful

Nu är det sista dagen på lovet och vilken känslomässig berg-och-dalbana det har varit.

Hur det än var, hur det än är och hur det än blir så tänker jag fortsätta att vara just den jag känner att jag kan vara.
Inte ens de här känslorna ska sätta stopp för det!
Jag önskar, hoppas, önskar men även om det inte blir som jag vill så tänker jag forsätta glittra och le.


L ö r d a g

Jag fattar inte hur jag kan vara så trött?! Idag sov jag till ett, hela dagen försvinner ju! Snart är lovet slut, hur tusan ska jag orka då? För inte hinner man sova tio-elva timmar per natt i vardagen inte.

Nu ska jag alldeles strax köra till jobbet. Slutar vid åtta ikväll och då ska jag möta upp Emelie och Saba och så blir det tjejkväll med vin och Sabas bakkonst hemma hos mig. Jag känner att jag behöver lite kvalitetstid med mina tjejer.

I heart question mark


Jag försöker att inte tänka, tänka, tänka men jag känner mig själv alltför väl,
jag är alltid alldeles för otålig.
Jag vill ha ett tecken, så ge mig nåt som bränns!


RSS 2.0