I'm gonna smile cause I deserve to

53,5 timmar och jag tänker börja le igen.

Att vara flitig

Jag struntade i att gå på klassmötet imorse eftersom det i så fall skulle ha inneburit att jag skulle ha håla från 09.00 till 12.30. Istället sov jag och stack till skolan till religonen började istället. I love sovmorgnar! Vi fick ett arbete på tre sidor att skriva till på fredag. Wihu. Sedan hade jag Internationella Relationer och där fick vi veta att vi har läxförhör på realismen, liberalismen och marxismen nästa tisdag. Det blir till att vara flitig. Skönt att jag är själv hemma hela kvällen idag, då kan jag krypa i mysiga kläder, spela musik på hög volym och få lite pluggat.

Efter lektionerna hade jag, Frida, Hanan och Amanda möte med vår handledare om vårt projektarbete. Vi ska ha en välgörenhetsgala mot kvinnovåld. Ambitiöst va?! Det ska bli riktigt intressant att ta kontakt med Kvinnojouren och Amnesty och förhoppningsvis kan vi få någon tidning att skriva om det också. Snacka om bra reklam för skolan också!

När vi kom till centralen upptäckte jag och Amanda att det var ett bra tag kvar tills våra tåg gick så vi tog en långfika istället. Vi kom fram till att vi nog är ganska lika på vissa sätt, haha.

Nej, nu ska jag ta fram läxböckerna och bestämma mig vad jag ska ta tag i först!

Rädsla

never let the fear of striking out

keep you from playing the game

M å n d a g

Godmorgon. Jag orkade inte gå till skolan idag så istället sov jag tills för tjugo minuter sedan, det var verkligen välbehövligt. Jag ska använda dagen idag till att plugga det som jag helt enkelt inte har klarat av att plugga i helgen. Sedan ska jag sortera lite i mitt rum tror jag, rensa ut en massa grejer för just nu finns det massor av lådor, tidningar och papper överallt. Det ska bli skönt att vara duktig, då mår i alla fall jag bättre!

I eftermiddag ska jag och mami nog åka till Hemtex och köpa lite nya sängkläder till mig. Ska bli skönt att slippa mina gamla som jag har haft sen jag liten. Jag tror vi ska försöka hinna med att gå och se Arn på bio också. Fina mamma, tar hand om mig så bra nu när jag behöver det!

Hemligt inlägg



Detta är ett hemligt inlägg, vill du läsa klicka på nyckeln.
Vill du få lösenord kontakta mig, men var beredd på att du kan få ett nej.

Ibland måste man bara samla tankarna

Allt är ganska jobbigt just nu, jag behöver bara lite tid.

Va fan hände?

Jag gick och la mig runt halv 12 igår efter att jag kom hem från Robban där vi hade kollat på White Chicks. Jag kände mig trött, men förstå hur rädd jag blev när jag vaknade för en kvart sedan och insåg att jag har sovit i 12 timmar! Det är ta mig tusan inte riktigt friskt. Skönt var det i alla fall så nu är jag riktigt utvilad inför ikväll då det blir partaj. Förfest hos Niklas och sen har jag faktiskt ingen aning om var vi drar ut. Nu ska jag gå och käka lite frukost, är hungrig som tusan!

I need a hair cut

Det blev inte Matrix igår, jag varså fruktansvärt trött! Istället blev det till att krypa ner i sängen och så låg vi och kollade på nåt dåligt dejtingprogram på MTV. Det var mysigt det också.

Nu imorse var jag världens bästa flickvän och gick upp och höll Niklas sällskap när han åt frukost även om jag själv egentligen bara ville sova vidare. Jag är så osjälvisk. Nu sitter jag och slöbläddrar i Sydsvenskan och läser lite bloggar innan jag ska orka gå och göra mig iordning. Ska in till skolan en stund för att göra en gruppuppgift, men det är typ bara en timme. Efter det ska jag, äntligen, klippa mig och färga min utväxt. Thank God, det behövs verkligen! Jag ska försöka orka pallra mig iväg till gymmet ikväll också, vore skönt att känna sig lite duktig nu inför helgen.

That's hot

Det var hur roligt som helst att bli sminkad och hon var jätteduktig! Jag som annars knappt sminkar mina ögon fick en massa nya tips och idéer för att framhäva min gröna nyans. Efter min timme på Make Up Store gick jag inom MQ och hittade en par jättesnygga lila tajts till min svarta klänning som jag ska ha på fredag. Det kommer bli läckert!

De senaste timmarna borde jag ha spenderat åt att plugga men det var alldeles för mysigt att krypa ner i sängen och kolla på Top Model och och SATC.

Ikväll ska jag och älskling ha myskväll och titta på Matrix och äta sushi, låter som perfekta kvällsplaner tycker jag!

Morning sunshine!

Det är så himla härligt att vakna och inse att det är bra väder ute! Mitt tänkta gymbesök får helt enkelt förvandlas till en långpromenad istället (jag är ju ledig idag!). Först ska jag dock ta ett långt bad medan jag lyssnar på musik och läser Twilight. Jag har redan läst den på svenska men jag måste säga att den faktiskt är mycket bättre på engelska, språket flyter mycket mer naturligt. Klockan två ska jag vara i Lund på Make Up Store för att få sminkrådgivning. Jag behövde ändå uppdatera min sminkväska badly så då tänkte jag att det kunde vara kul att få lite tips och idéer. Ikväll blir det mys med älskling, har inte träffat honom på flera dagar!

Te whut?

Nu har jag varit hemma en stund från skolan, idag är ju dock min långa dag, 08.25-15.05, så det har tagit mig lite tid att samla krafter nog för att göra något vettigt. Det där var alltså ironi, jag vet att de allra flesta har det mycket värre än så. Efter skolan stack jag, Frida, Amanda och Hanan till Espresso House för en fika. Nu kommer hösten på riktigt så nu är det tesäsong! På tal om te, hur tusan stavas det egentligen? Te, thé, té? Mysterium.

Idag är det tisdag vilket innebär mys-med-Emelie-kväll! Den lilla stackaren har varit förkyld så det blir nog mys till Idol tror jag. Förhoppningsvis med två stora koppar te (thé, té..?).

Hemligt inlägg



Detta är ett hemligt inlägg, vill du läsa klicka på nyckeln.
Vill du få lösenord kontakta mig, men var beredd på att du kan få ett nej.

Läppglans är smaskens

Niklas åkte till skolan vid halv nio imorse men jag bara vände mig i sängen och sov vidare till elva. Mys! Jag hann få en del pluggat innan jag åkte in till stan och träffade Saba. Vi käkade sushi som vanligt och traskade sen runt i flera timmar och jämförde läppglans (jag måste verkligen köpa ett nytt!), diskuterade den kommande helgens partyklädsel och hann se hur 16 kvadratmeter ser ut på Värmlands Nation.

Nu ska jag vara duktig och plugga lite till så att jag kan gå med gott samvete till min religionlektion imorgon. Någon som känner för att ge mig några lysande reflektioner kring de religiösa inslagen i Matrix?

Gösta 95

Tack Gud för att Du uppfann SMS Flat så att jag kan skicka obehindrat med SMS till mina söta.

Jag: Emelie, var tar du vägen? :O
Emelie: Är du hemma nu snäckan? :) jag har sex med saba i min säng, ska jag ringa dig snart? :) <3
J: Och så har ni inte bjudit in mig, jag blir så jävla ledsen. BÖLA!
E: Förlåt förlåt förlåt! Det var bara en snabbis! :$ saba hälsar att gösta 95 gjorde slut på henne så hon orkar inte riktigt idag, helt sjukt! :O
J: Fan vad illa. Jag sa ju att den gubben hade gömda tricks! Men jag vill faktiskt ha en bit av er var. En bit rumpa från båda, mums!
E: Ja gösta är inte att leka med! Haha. Och vi vill ha en bit var av dig :D hihi. <3

Sjuka små sötnosar

Det har varit några lugna men ganska upptagna dagar här i Stockholm, jag tycker verkligen om att komma hit men sen är det skönt att åka tillbaka till Skåne också. Det är lite tvådelat. Det ska bli himla mysigt att träffa Niklas ikväll, vi är inte vana vid att vara borta från varandra i flera dygn!

Jag har en härlig vecka att se fram emot. Jag går bara i skolan på tisdagen eftersom alla lärare är på läger med ettorna denna veckan. Måndagen ska jag använda helhjärtat till att plugga så att jag får vara fri resten av veckan. Okejdå, jag måste hinna träffa Saba också. Det finns så mycket att prata om och tankar att sönderanalysera - det är därför det är så himla praktiskt att jag har hittat en liten människa på denna jord som är lika galen och omoralisk som jag. Jag har faktiskt hittat två, Emelie är lika vrickad hon. God I love my sick little cuties!

Hemligt inlägg



Detta är ett hemligt inlägg, vill du läsa klicka på nyckeln.
Vill du få lösenord kontakta mig, men var beredd på att du kan få ett nej.

RSS 2.0