F r e d a g

De senaste nätterna har jag sovit hur mycket som helst och inatt var inget undantag - jag sov 10 timmar. Jag och mamma åkte till stan en sväng och jag köpte tre par skor på rea, det behövdes då mina älskade favoritpumps är helt totalt förstörda efter förra helgen. Visbys kullerstenar är inte att leka med ska ni veta!

Nu har jag precis ätit kyckling med potatissallad och eftersom det är så himla gott så åt jag en aning för mycket så nu är jag alldeles proppmätt. Det är i för sig lika bra det så blir jag inte lika sugen på hamburgare när jag jobbar ikväll. Jag jobbar bara tre timmar och såg precis att det är riktigt sköna människor som jobbar ikväll så det blir nog najs.

Efter jobb blir det inte så mycket tid till något annat så jag får helt enkelt ladda upp inför imorgon, då blir det förhoppningsvis utgång med tjejerna. Ni är så bäst, flickor (v.

And I know I can't, can't be your love

och nej, jag känner knappt igen mig själv
men jag tror att det är a good thing
och jag vet inte varför jag känner såhär
det är helt och fullkomligt orimligt
och ja, jag kan bli så fruktansvärt besviken
men är det inte värt det?
och troligtvis har jag inte en chans
men jag lämnar inte ifrån mig känslan frivilligt
och kanske skrattar jag åt mig själv om bara några veckor
men just nu överanalyserar jag allt
och alldeles säkert har jag förstorat upp allt i mitt huvud
men jag bryr mig inte om verklighet och påhitt
och jag vet inte vad du har gjort med mig
men jag känner mig levande som aldrig förr

T o r s d a g

Vilken slödag detta har blivit! Jag har haft många olika planer, men inget riktigt bestämt så nu blev det inte så mycket av det. Jaja, har i alla fall hunnit med ett riktigt mysigt bad. Ska snart in till stan och fika med Frida som jag har känt sen högstadiet, var verkligen inte igår som vi umgicks! Jag får se vad som händer ikväll, jag börjar bli lite uttråkad av lugna kvällar så jag hoppas att nån har lust att hitta på något. Ibland är det hur mysigt som helst att bara vara själv och ta det lugnt, men det är också det jobbigaste som finns vissa gånger...

The X-effect

Varför är det så att folk verkar utgå från att man måste hata sitt ex? Det verkar vara någon slags regel att man inte ska kunna umgås, man måste snacka skit bakom varandras rygg och man måste ha extrema rebound issues. Det är så att man nästan ska skämmas lite om man i någorlunda tysthet och någorlunda effektivt går vidare med sitt liv. Jag tänker såhär: När man bestämmer sig för att gå skilda vägar så har man ju fattat beslutet att man inte vill lägga mer tid på den människan. Vad är då meningen med att gå och älta hela skiten om och om och om igen? Tas ett beslut så får man väl stick with it också? Det verkar ju smartare att försöka göra smärtan så kortvarig som möjligt och ha som mål att gå vidare istället för att hela tiden tänka på sitt ex.

Mitt mål är att vara lycklig och ingen annan ska få tala om för mig hur lång tid det ska ta för mig att bli det eller hur jag ska gå tillväga. Jag tänker inte hålla mig fast vid det som varit, för det tar bara energi, och jag tänker inte kasta mig huvudstupa in i något nytt. Jag vill lära känna mig själv, för jag har en känsla av att jag nog är ganska bra ändå. Kanske är det enda sällskapet jag behöver just nu mig själv.

O n s d a g

Jag har haft en lugn förmiddag men nu är snart dags för att dra sig till jobbet. Känns sådär kan jag ju säga. Jobbar fram till klockan nio ikväll, lite dålig tid eftersom jag inte hinner göra något varken innan eller efter. Jag får helt enkelt tänka att det är pengar! Jag har ju en del jag vill göra och köpa nu den närmaste tiden så jag får helt enkelt kämpa på.


Pirr, pirr, pirr...
Det här kan inte vara friskt.

Roller coaster world


You see she's turning the key
Unlocking the door
Embracing this roller coaster world
Stepping outside
With body and soul
Taking whatever the future holds

T i s d a g

Nu är jag hemma efter en lång dag. Jag sov elva timmar inatt och vaknade helt groggy vid kvart över elva. Då blev det stressigt eftersom jag skulle äta lunch med Niklas i stan vid typ tolv. Efter att jag hade käkat med honom så åkte jag till Staffanstorp för att träffa Saba, Emelie och Alexandra. Det blev utprovning av balklänningar och sedan fika på Bengts Konditori. Efter det åkte jag och Saba in till stan för vi fick för oss att vi skulle gå på bio men det gick inget vi egentligen ville se så istället blev det sushi på vårt stammisställe. Det är lite pinsamt att hela personalen där vet vilka vi är...

Nu är jag hemma och funderar på att ta ett fotbad och kolla någon mysig film.

Älskar, älskar inte

Jag har tänkt på det här med kärlek. Att säga att man älskar någon är det starkaste man kan säga för att visa sina känslor för någon. De små orden rymmer så otroligt mycket. Det gäller att säga de vid rätt tillfälle och på rätt sätt för då kan de skänka så mycket lycka men de kan även skapa en hel massa ångest. Det jag tycker är absolut svårast är att veta när man faktiskt älskar någon. Var går skillnaden från att bry sig väldigt mycket om, vara väldigt kär, ha extremt roligt tillsammans eller bara vara galet attraherad av någon?
När vet man att man faktiskt älskar?

Vissa säger att om man älskar någon så känner man det bara. Man bara vet. Jag tror inte på det för fem öre. Kärleken är så mycket mer komplicerad än så och det måste den vara. Hur skulle vi annars kunnat plocka upp sådana underbara skatter ur den som det faktiskt går att hitta? Ibland krävs det nog en hel del tankeverksamhet och en hel del grubblande för att komma fram till vad man egentligen känner. Att våga och låta sig själv älska någon är ett stort och viktigt beslut och precis som med alla andra stora och viktiga beslut så kräver det en hel del eftertanke.

Lugn och fin

Vilken segdag detta har varit hittills! Jag och Emelie har legat i sängen och halvt sovit, halvt tittat på film i flera timmar. Hon gick för en liten stund sen och nu har jag, äntligen, börjat göra mig iordning. Jag ska till stan med mamma om en timme ungefär och sedan tror jag att jag och Saba ska hitta på nåt ikväll. Blir en riktigt lugn dag idag. Mys!

Natt på Hamnplan



Jag med enormt vinglas.

Nu är jag hemma från min helg på ön. Lördagen blev en riktigt fullspäckad dag! Jag åkte ut till Vamlingbo med Emma och hennes lilla dotter och min andra kusin Jon och hans fru Sabina. Vi åt god lunch med familjen och jag hann slumra en stund på soffan. Det var nog tur för det blev en ganska sen kväll!

När jag kom tillbaka till Visby så hade klockan hunnit bli nästan sju så jag och Elin delade på en pizza (med bernaisås såklart, vår klassiker) och gjorde oss iordning för utgång. Sedan kom Linus syster, Hanna och hennes kompis Mikaela. Vi fyra tjejer drack vin och cider och när vi väl drog ut vid halv tolv-tiden så var nog stackars Linus ganska tacksam över att äntligen få gå och lägga sig.

På Hamnplan var det schlagerkväll och väldigt mycket folk så vi dansade och hade kul tills de stängde. Då tappade jag bort Elin, som dessutom hade fått sin mobil stulen, vilket resulterade i lite smått panik. Dock finns det bara ett fyllematställe som har öppet så sent på natten så alla träffades på Donken. Har aldrig sett så mycket folk på en McDonald's restaurang innan och jag jobbar ändå på en!

Idag hann vi med lunch hos Jon och Sabina innan flyget gick. Så fort jag kom hem körde jag till Saba och fick lite mysig kvalitetstid med henne. Stackarn var dock tvungen att lägga sig tidigt eftersom hon jobbar hela denna veckan så jag åkte och hämtade upp Emelie och Jennie och så åkte vi ut till Mattias och hade filmkväll.

Nu ska jag och Emelie kolla film och förhoppningsvis däcka ganska snart. Jag är trött efter två nätter på en madrass med en galen katt i lägenheten!



Söta Hanna och bästa kusin Elin



jag älskar att känna pirr i magen igen,
och det inte så lite heller!


Lördag på Gotland

Det blev inget partaj igår som jag hade hoppats på. Elin och Linus, hennes pojkvän, var alldeles för trötta och sega plus att de båda skulle jobba idag. Istället blev det mys framför tvn med lite vin och nudlar för min del. Härlig kombination, eller hur?

Nu sitter jag och väntar på att min andra kusin Emma ska komma och hämta mig och så ska vi åka ut till Vamlingbo för att träffa familjen och släkten. Det ska bli så himla kul att få se hennes bebis som hon fick för bara några veckor sedan. Ikväll blir det middag med Elin och sen får vi se om det blir bio, utgång eller bara en jättelång fika. Vi har alltid så mycket att prata om när vi ses eftersom vi träffas alldeles för sällan.

Nej, nu ska jag gå och leka lite med Elins och Linus katt som de så fantasifullt har döpt till Kissen.

Och så är det höstlov

Äntligen fredag och äntligen höstlov. Den här första delen av trean har gått så otroligt fort! Jag brukar alltid längta till lovet i flera veckor innan det kommer men det här året blev jag nästan förvånad när jag insåg att det bara var två veckor kvar.

Idag hade jag som vanligt bara en lektion och efter det åkte jag in till Lund och träffade Saba, Emelie och lite annat folk. Lite spontant så tog jag ett hål till i ena örat. Jag tycker verkligen det är så himla snyggt med många hål i öronen så nu har jag börjat kämpa mot mitt mål att själv ha 5 hål.
Jag har så små öron så fler kan jag inte ha.


Jag käkade lunch med Emelie och Mattias innan jag stack hem. Nu ska jag börja packa väskan som ska med till Gotland. Blir en underbar start på lovet att umgås med min älskade släkt. Ikväll blir det nog utgång med Elin och imorgon är det lite släktträff och sedan ut igen imorgonkväll tror jag.
Jag kommer förhoppningsvis vara riktigt trött och utmattad på söndag!

Palla vara speciell?


"... JAG PALLAR INTE VARA EN JÄVLA GLUTEN/LAKTOSALLERGIKER. Nu för tiden vill alla vara så jävla speciella och det pallar jag inte. Tack för mig."

Tänkte att jag ockuperar Marias dator och blogg ett litet tag medans hon gömmer sig någonstans i huset. Maria har varit ledig och jag har suttit på en psykologilektion och gäspat mig igenom den, så beslutade oss för att ta oss till Malmö och göra vår vardag lite mer spännande. Annars pratar vi bara om Stockholm, Stockholm Stockholm - och det kommer bli så underbart.

När Maria kommer tillbaka ska vi fortsätta prata om vilka vi ska träffa när vi åker upp till huvudstaden medans vi myser i hennes soffa med en varm kopp te ("the, té te?" - Marias ständiga filosofi).

Anyway, denna lilla människa som snart kommer på mig sittandes här vid hennes dator (som säkert hugga mig med en yxa) är en av de bästa flickorna på jorden! Massa kärlek till världens bästa Mia Min Mia.

/ Saba.

You've occupied the center of my universe

Hur är det möjligt att en person som jag inte har tänkt på under så lång tid plötsligt finns i mitt huvud hela tiden? Varifrån kommer den här saknaden och behovet av närhet? Mål som jag trodde att jag inte kunde andas utan verkar nu bara överflödiga och jag skapar nya drömmar där nya människor ingår.
Jag längtar efter att se dig igen.

Sing-along-along

Ikväll är det jag och min musik.
Ingen kan sing-along som jag, oh no. Det är iTunes och letssingit.com som gäller and i love it. Det är underbart när jag hittar en låt som har en melodi som stämmer med mitt humör och en text som jag kan relatera till. Då kan jag spela den om och om och om och om igen tills jag kan den helt utantill. Just ikväll är det Kate Voegele och Taylor Swift som är min främsta kärlek.

I love to spend some time with me


Nu är jag äntligen hemma! Det märks att det har varit en lång dag; allt min smink är nästan borta och mitt hår ser ut som en rufsig golden retriver. Har tagit på mig myskläder och nu ska jag och Simba krypa ner under täcket och titta på Tila Tequila. Vardagsmys is the shit.

Back to school

Så var det måndag och en ny vecka. Imorse var det svååååårt att ta sig upp ur sängen, både psykiskt (det är ju så himla mycket mysigare att ligga kvar) och fysiskt (förstå vilken träningsvärk jag har idag!). Nu sitter jag i alla fall i skolan med Frida, Charlie och Hanan. Vi har redovisning i religion imorgon så vi har snackat ihop oss lite om hur vi ska göra.

Jag slutar vid halv två idag, då ska jag hem och plugga lite och träffa Mimmi en stund. Ikväll ska jag in till stan igen för att gå på ett föredrag på MUF. Har ju varit medlem ett tag så jag känner pressen att engagera mig lite. Det blir nog intressant tror jag.

Denna veckan är totalt fullbokad för min del så det blir så skönt med lov nästa vecka. Blir en bra start med en weekend till Gotland. Blir underbart att träffa bästa kusinen Elin igen, saknar henne!

I think it's got to do with Sunday

Jag sov extremt dåligt inatt så idag har jag varit både gnällig och trött. Jag var i alla fall duktig och fick med mig Niklas till gymmet så nu känns hela kroppen som spagetti. Räknar med rejäl träningsvärk imorgon. Efter gymmet så stack jag och Niklas till Nova så jag kunde köpa en tröja jag spanade in igår när jag och mamma var där. Den är ett riktigt sånt där jag-är-helt-kär-och-kommer-använda-den-hela-tiden-klädesplagg.

Kvällen består nu av att göra klart med mina fotoalbum och att göra min läxa i franska. Känner mig som vanligt inte alls peppe för mina språkläxor. Jag tror det har att göra med att det är söndag...

High School Musical

Jag hade en jättemysig kväll igår alldeles för mig själv. Sådana kvällar behövs ibland! Jag har kommit in i världens städhumör så jag rensade och sorterade massor av papper och saker hela kvällen efter jag kom hem från jobbet. Idag ska jag ska dessutom fixa mina fotoalbum som knappt går att bläddra i just nu för att de ramlar sönder.

Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen ska jag och mamma till Nova för att göra lite ärenden. Ikväll ska vi ha en riktig mamma-dotter-kväll och gå och se High School Musical som spelas på Nöjesteatern i Malmö. Lär vara vi och en massa tioåringar men det ska ändå bli mysigt!

I väntans tider

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN FRI!
Äntligen är denna dryga veckan över. Det känns som att den bara har bestått av en massa måsten och en väldig massa väntetid. Väntetid på att träffa folk, gå på lektioner, prova studentmössor, försöka komma med tåg som är så in i helvete sena... Nejdå, jag är inte bitter. En annan sak som jag väntade på denna veckan var skolfotograferingen i tisdags, men det var lätt värt det. Kolla vilka snyggingar vi är.


Det var lite blandade teman men det mest genomgående var det älskade nördtemat. Ser ni inte hur snygg jag är i mina toffsar och sexiga brills?

Inte en jättespännande fredag

Det var faktiskt helt okej igårkväll, var inte så segt som jag var rädd för. Kom hem precis när Tila Tequila började så det passade perfekt!

Har precis varit på min filosofilektion och nu är jag hemma en stund innan det är studentmösseprovning vid typ två. Kan inte förstå att det är dags för mig att prova stundentmössa! Känns overkligt på något sätt. Jag ser självklart fram emot det galet mycket, speciellt efter studenten. Att flytta hemifrån, bestämma vad jag ska göra, när jag ska resa... Jag känner mig bara inte riktigt vuxen än!

Ikväll blir det jobb i några timmar. Jag orkar inte. Det är ångest på det alltså.

Och regnet bara faller

Idag är en lång dag även om jag bara har haft en lektion. Om en timme har jag och min projektsarbetsgrupp möte på Amnesty och sedan är det informationskväll där tills nio ikväll. Det blir förhoppningsvis intressant och det är bra att vi får lite fler timmar lagda på arbetet, sammanlagt ska det ju faktiskt bli hundra timmar.

Hösten har verkligen kommit nu. Jag sitter här i skolan och hör regnet slå mot fönstrena. Jag känner inte alls för att gå ut. Usch. Hösten är mysig men bara om man är inomhus och totalt övertygad om att man kan stanna inomhus så länge man vill.

I sådana här mörka och kalla stunder blir jag glad av att titta på fina sommarbilder. Denna på mig och Mimmi är tagen på min artonårsfest i somras.

My car crash of a heart

You say hello, 
inside I'm screaming I love you
You say goodnight,
in my mind I'm sleeping next to you
You drive away from my car crash of a heart
and I don't know


Skånetrafiken förstör min dag

Den här veckans schema är verkligen helt fullproppat! Imorse när jag skulle till skolan så krånglade tågtrafiken så jag missade den enda lektionen jag hade för dagen. Jaja, it could have been worse. Träffade Emelie en stund i stället och inhandlade lite väl behövda saker från Body Shop. Min lotion tog slut i veckan så nu blev det ett bodybutter istället plus lite saker för hösttrötta fötter. Ser fram emot att sätta mig med ett fotbad ikväll framför Tila Tequila!

Nu skulle jag egentligen åka in till stan för att äta middag med mamma, men tror ni inte att tågen krånglar igen?! Ibland blir jag så extremt trött på Skånetrafiken. Höjer priserna gör de, men får de tågen att gå som de ska? Inte då.

Where is my Red Bull?

GUUUUUUUD vad jag har varit trött hela dagen. Jag orkar inte. Vill bara ligga i min säng och göra ingenting alls. Var kommer denna enorma trötthet ifrån? Jag orkar inte bli sjuk, jag hinner inte bli sjuk!

Riktig söndags feeling

Idag har varit en riktig söndag, jag har gått hela dagen osminkad i mjukiskläder. Jag har dock varit ganska effektiv. Jag har hunnit med att göra lite ärenden med mamma, plugga och ta en timmes promenad med Mimmi. Jag hatar att jag har både franska och engelska på måndagar, det är alltid i språk jag har mest att göra vilket betyder att mina söndagar alltid är kaputt eftersom jag måste plugga då. Det går inte att öva glosor flera dagar i förväg, jag glömmer dem bara. Det sägs att man ska lära för livet, men vem gör det egentligen?

Nu har jag precis tagit ett bad och ska bara lägga in lite ny musik i min mobil innan det är dags att krypa ner i sängen och kolla lite tv. Min mysiga lilla sovrutin.

No Mr Big for me

Min lugna hemmakväll förvandlades till en lugn filmkväll hos Emelie istället. Vi kollade på SATC-filmen och jag blev som vanligt alldeles sorgsen när slutet kom och jag återigen insåg att det inte kommer fler säsonger.

Medan vi satt där tätt packade i sofforna (vi var en hel hög som käkade godis och drack alldeles för mycket läsk) funderade jag på det här med Carries och Mr. Bigs förhållande. Deras förhållande är extremt upp och ner och det är inte i många avsnitt som de faktiskt är riktigt lyckliga. Ändå får de varandra i slutet och på något sätt blir det bevisat att love conquers all. Det känns som att det är förväntat att det ska vara så i verkliga livet också. Kärlek ska vara svårt, det ska finnas tårar och sårade känslor. Det är liksom inte okej att vilja ha ett lugnt och drama-fritt förhållande för det är på något sätt lika med ett tråkigt förhållande. På film fungerar kanske den tanken, problemen och tårarna kan till och med vara det som gör intrigen spännande. I verkligen livet är det dock bara ett sätt att långsamt ta död på något som hade kunnat vara bra. Alla snedsteg som svek, otrohet, uppbrott och lögner skapar sår som är, om inte omöjliga att överkomma, så i alla fall som några väldigt vassa taggar i hjärtat. Jag har varit med om drama, big time, och jag kan säga att det är inte vackert. Mina erfarenheter av alla ovan nämna snedsteg har fått mig att inse att jag definitivt inte vill ha en egen Mr Big.

Dagen efter

Det blev en trevlig kväll igår, ganska lugn för min del. Det var himla roligt att komma ut och skaka lite rumpa i alla fall! Idag har jag för ovanlighetens skull inga planer, det känns extremt skönt. Jag har legat hela eftermiddagen och bara kollat på MTVs A shot at love with Tila Tequila, lagom lättsam underhållning. Ska snart hoppa in i duschen och sen bara fortsätta min dag av total planlöshet. I love a little alone time!

Me and love



Och nu blir det partaaaaaaaj!

And it's friiiiiday

Äntligen är denna stressiga skolveckan över, känner mig riktigt stolt över mig själv för det har nog gått bra på alla prov och inlämningar som har varit. Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och vaxat benen (ja, det gör lite ont men ja, det är värt det) så nu ska jag bara hoppa in i duschen och sen dra hem till Saba för att fixa mig inför kvällen. Det blir middag hos Emelie, sen till någon fest i Lomma och sen ut i Malmö.

Blir en lång men förhoppningsvis rolig kväll och natt!

Jag hjärta min iPod

Girl, put your records on,
tell me your favorite song,
you go ahead let your hair down



Put your records on - Corinne Bailey Rae
She moves in her own way - The Kooks
Forgive me - Leona Lewis
Hallelujah - Kate Voegele
Viva la vida - Coldplay
Love you 'till the end - The Pogues
17 år - Veronica Maggio
The resolution - Jack's Mannequin
Mr King - Nerina Pallot
Busco la vida - Canto Del Loco

T o r s d a g


Idag har varit en händelserik dag! Jag hade bara en lektion, litterär gestaltning, och den gick ganska fort precis som den brukar. Efter det stack jag, Amanda, Hanan och Frida in till stan för ett möte med Amnesty International för vårt projektarbete. Samarbetet blev lite annorlunda än vi först hade tänkt men jag tror det kan bli riktigt bra. Efter det tog vi en fika på stan med några andra tjejer från skolan och nu har precis kommit hem och ska ta tag i mitt religionsarbete om scientologerna.

Kommer bli en rolig helg tror jag allt. Har inget jobb för en gångs skull, väldigt skönt! Imorgon blir det middag hos Emelie och förhoppningsvis utgång till Crown. På lördag har jag faktiskt inga planer, det får det bli ändring på. Söndagen kommer jag dedikera till plugg och träffa Mimmi. Mötte henne på stan igår och det slog mig hur fruktansvärt längesen det var som jag träffade henne. Det blir nog mys!

Nej, nu väntar Tom Cruise på att jag ska gräva djupare i hans galna sekts tankar och idéer.

Hemligt inlägg



Detta är ett hemligt inlägg, vill du läsa klicka på nyckeln.
Vill du få lösenord kontakta mig, men var beredd på att du kan få ett nej.

12 year old butterflies

Ibland är det himla underbart att vara som en 12-åring med fjärilar i magen,
även om det inte är mer än så.

And I've got no inspiration at all

Proven idag gick nog ganska bra tror jag. Känns väldigt skönt att ha dem avklarade! Det är också skönt att veta att den jobbigaste delen av veckan är över. Nu är det någorlunda lugnt resten av veckan. Jag har suttit och försökt skriva min uppgift i psykologi, men jag har verkligen ingen inspiration alls. Det är seeeegt. Det kan vara för att jag har varit så fruktansvärt trött idag. Hmm, jag kanske borde gå och slumra lite innan jag försöker igen?

Och så är det måndag igen

Måndag, måndag. Segt att vara i skolan från 9.00 - 13.40 när jag faktiskt bara har två lektioner på en timme vardera. Jag var i alla fall duktig och använde hålan till att plugga. Har både prov i Religion A och Internationella relationer imorgon. Jag läser både Religion A och B samtidigt - det är lite förvirrande.

Efter skolan stack jag, Hanan, Amanda och Frida in till stan och käkade sushi. Jag har nog aldrig varit så mätt på fisk som jag är just nu. Känner mig helt äcklad.

Resten av eftermiddagen och kvällen blir det plugg, plugg, plugg även om jag redan nu känner på mig att det kommer bli lite tv också. Jag kommer inte kunna hålla mig! Jag älskar att krypa ner i sängen med lite glass och kolla på nåt mysigt program, eller se ett avsnitt av nån serie på datorn. Det är vardagslyx det!

En chans till


För det fanns stunder när jag lurat mig att det skulle bli vi två,
miljoner sätt jag övertygat dig att stanna kvar.
Jag håller andan nu och hoppas att du ändrar dig.

För ta mig an demonerna i ensamhet,
hur ska jag orka det?


Kan vi ge oss en chans till?

It doesn't get any better

Vad gör man när huvudet är så fullt av tankar så att man inte kan sova på nätterna eller koncentrera sig på något under dagarna? Vad gör man när man har så många frågor som cirkulerar och så mycket att säga men är oförmögen att prata med den person som man mest av allt vill prata med? Hur gör jag för att gå vidare när en del av mig inte vill gå vidare? Hur ska jag acceptera att det inte längre är vi när mitt hjärta värker av att han inte finns här?

Samtidigt vet jag att det blev såhär av en anledning. Alla säger att det blir bättre och att jag kommer komma över det. Jag vet inte hur, men jag måste. Jag måste överleva det här också.

Att sova med Saba



Nu är jag och min älskling hemma från bion, den var faktiskt himla bra. Bara det att jag fick ha en liten historielektion med min ointelligenta vän på bussen på väg hem. Hon kan iiiiingenting om historia. Jag däremot är grym. Just nu gör vi ingenting vettigt alls förutom att ha pinsamt kul med Sabas webcam. Snart blir det dock Wall-e och sedan förhoppningsvist lite vilt sex.

PEACE OUT!


The other Boleyn girl

Det var seeegt att jobba från 13.00 till 17.00 idag när jag egentligen bara ville ligga hemma och mysa i min säng och samla krafterna efter gårdagskvällen. Det var faktiskt trevligt i Landskrona, fast det berodde nog mest på att jag umgicks med så himla trevliga människor. Det kändes som jag kom lite närmare tjejerna som jag hittills annars bara umgåtts med i skolan, det var himla roligt.

Nu sitter jag i alla fall hemma med Saba. Vi ska på bio ikväll med min mamma, ja, det är sant. Mamma våldgästar vår biokväll, men det blir nog bra! Vi ska se Den andra systern Boleyn. Boken var riktigt bra så jag hoppas filmen lever upp till förväntningarna. Efter bio blir det sleepover hos Saba, mys!


Jag önskar någonstans att du kände samma tomrum som jag känner. Jag antar att jag trodde att du brydde dig mer, ville mer, kände mer. Det verkar som om jag är ensam med mitt tomrum.

Utgång i Landskrona?



Nu ska jag snart ta tåget till Landskrona för tjejmiddag hos Amanda med Singstar och sen utgång.
Hmm ja, utgång i Landskrona det blir spännande det!
Jag har stora förhoppningar om en mycket lyckad kväll.

Natti natti

Ikväll har jag varit duktig och sorterat mina pärmar med mobilkontrakt, jobbpapper, bankkort och så vidare. Har dessutom pluggat i flera timmar med engelskan. Att sådana småuppgifter kan ta sån enorm tid (eller så är det bara jag som är seg..)! Nu har jag i alla fall belönat mig med Ben&Jerry's Strawberry Cheescake (känns som om jag tjatar om glass hela tiden) och några avsnitt Gossip Girl och One Tree Hill så nu är det dags för sängen. Imorgon är det seminarie i filosofin, måste ha min skönhetssömn för att orka med diskutionerna!

Det här med att bli vuxen

Jag har kommit in i en period där jag verkligen ser fram emot att flytta hemifrån. Jag kan inte förstå att jag tar studenten om bara åtta månader. För det är faktiskt bara, tänk på hur sjukt många år vi har gått i skolan egentligen och nu är det  slutspurten. Vi kan såklart välja att plugga vidare, men då blir det exakt vad vi själva väljer. Jag kommer på mig själv med att tänka vilka färger jag ska måla min lägenhet i, vad jag ska lägga pengar på och vad jag ska försöka köpa så billigt som möjligt, vilken typ av möbler jag ska ha och så vidare... Det är faktiskt riktigt spännande att inte veta vad jag gör om ett år. Jobbar jag? Pluggar jag? Eller reser jag kanske? Jag har inte en susning just nu. Innan brukade det göra mig stressad men nu känns det faktiskt helt okej.

I am the master of my fate, I am the captain of my soul.



Shoppingtur i regn

Efter min psykologilektion idag åkte jag in till stan och träffade Jenny. Det var verkligen en evighet sedan vi sågs! Vi gick på stan i typ fyra timmar och under den tiden hann jag hitta en jacka som kostar alldeeeeeles för mycket, men som är så gryyyyymt snygg. Helt klart dagens i-landsproblem. Jag älskar hösten, men jag hatar regn och blåst. Speciellt blåst. Jag både såg ut och kände mig som en dränkt katt när jag kom hem och mitt hår ser ut som ett riktigt skatbo (därför behöver jag den stora mysiga jackan jag har hittat, den är hur varm och mysig som helst och står emot allt hårt väder...).
Ikväll blir det plugg, plugg, plugg. Ska läsa och skriva ner reflektioner kring Edgar Allan Poes "Huset Ushers undergång". Ja, det är väl ungefär lika inspirerande som det låter. Heja mig säger jag bara!



Genomfrusna på tåget hem

RSS 2.0