Det här med att bli vuxen

Jag har kommit in i en period där jag verkligen ser fram emot att flytta hemifrån. Jag kan inte förstå att jag tar studenten om bara åtta månader. För det är faktiskt bara, tänk på hur sjukt många år vi har gått i skolan egentligen och nu är det  slutspurten. Vi kan såklart välja att plugga vidare, men då blir det exakt vad vi själva väljer. Jag kommer på mig själv med att tänka vilka färger jag ska måla min lägenhet i, vad jag ska lägga pengar på och vad jag ska försöka köpa så billigt som möjligt, vilken typ av möbler jag ska ha och så vidare... Det är faktiskt riktigt spännande att inte veta vad jag gör om ett år. Jobbar jag? Pluggar jag? Eller reser jag kanske? Jag har inte en susning just nu. Innan brukade det göra mig stressad men nu känns det faktiskt helt okej.

I am the master of my fate, I am the captain of my soul.



Kommentarer
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

haha ja det är det faktiskt :)

Det är en ära :)

2008-10-02 @ 17:53:53
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: ♥ Evelina H

Jag lovar dig att den här sista tiden kommer gå super fort! Det kommer vara som om du står där med den vita mössan på sne imorgon. Men det är jätte kul. Första egna lägenheten är riktigt kul det med, och spännande! Jag önskar dig lycka till med allt.

2008-10-02 @ 18:11:21
URL: http://evelinah.webblogg.se/
Postat av: ieliinshuvud.blogg.se

hur skönt som helst att bo i en egen lägenhet. det bästa som finns faktiskt.

Fast man saknar ju mamma o pappas mat såklart :P

puss

2008-10-02 @ 20:01:17
URL: http://ieliinshuvud.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: Jag håller faktiskt med, jag har inte alls sån koll. Men denna vecka har jag hunnit se iaf två av tre gånger så nu börjar jag komma in i idol och få mina favoriter :)

2008-10-02 @ 21:42:45
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0