Hemma igen

Nu har jag varit hemma i snart ett dygn men jag orkar fortfarande inte göra speciellt mycket. Jag har svårt att röra mig och hela överkroppen känns om om den har blivit överkörd av en lastbil. Jag ser dock fram emot när den här tillfälliga smärtan har gått över för då kan jag se fram emot ett helt liv utan ont i ryggen och alla andra problem som mina bröst har medfört. För det är dem jag har opererat. Det är svårt att se resultatet än för hela överkroppen är fortfarande tejpad och lindad men jag tror att mitt beslut att förminska min bröst kan vara något av det bästa jag har gjort. Inget ont i ryggen eller axlarna, inte en massa problem så fort det ska handlas bikini eller underkläder och inte en massa uppfattningar som folk automatiskt får när man ser ut på ett visst sätt.

De närmaste dagarna blir det nog mycket titta på film och serier för min del, jag måste ju fördriva tiden med något. Jag hoppas att jag snart ska orka komma tillbaka till skolan också och orka träffa folk. But for now så är det jag och de desperata hemmafruarna.

Kommentarer
Postat av: tati

haha jag gjorde bröstförminskning i januari :)

2008-11-09 @ 15:32:52
URL: http://taatiana.blogg.se/
Postat av: micchhhh

hoppas allt har gått bra snäckan :)

2008-11-09 @ 15:49:35
URL: http://miichanna.blogg.se/
Postat av: mich

känner igen vad du menar :(. mamma har också gjort ungefär samma operation . hoppas att du får ett bra resultat ialf, vilket du säkert får :)

puuusss

2008-11-09 @ 20:31:04
URL: http://miichanna.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: ja verkligen, bara man är med någon man tycker om kan man vara vart som helst och göra det mesta :)

2008-11-10 @ 11:56:26
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: elfo

Åh, jag vill också göra en förminskning men har inte vetat var man vänder sig. Gick det på försäkringen, dvs fick du den betald? Kan du inte berätta lite mer hur du gick till väga med det hela?

2008-11-10 @ 22:12:35
URL: http://elinwrites.blogg.se/
Postat av: Linda

Modigt gjort av dig! Jag skulle aldrig våga operara mig... Men förstår dig om det har varit jobbigt, jag tror att du kommer att känna dig "lättad" sen, och hoppas att du slipper ha ont mer!

2008-11-11 @ 14:14:43
URL: http://tornrosas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0